miercuri, 7 aprilie 2010

DISEMINARE VIZITA LITUANIA

‘’DISCOVERING EUROPE THROUGH ART AND LITERATURE’’

Prima vizita din cadrul proiectului multilateral Comenius’’Discovering Europe through art and literature’’a avut loc in Lituania in perioada 08.03-12.03.2010,Proiectul se desfasoara in parteneriat cu scoli din Polonia,Lituania,Turcia si Grecia si este realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene în cadrul Programului Sectorial Comenius al Programului de Învăţare pe tot Parcursul Vieţii, şcoala noastră beneficiind de un grant de 12000 de euro pentru realizarea activităţilor propuse în proiect. Toate informaţiile pe care le furnizăm reprezintă responsabilitatea exclusivă a echipei de proiect, iar Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care este folosit conţinutul acestor informaţii.
La vizita au participat doua cadre didactice din Scoala Speciala Costesti-Nicolescu Maria-coordonator de proiect si Nicolae Raluca-membru al echipei de proiect.
Diseminarea vizitei a fost realizata cu ocazia apropierii sarbatorilor Pascale,prilej cu care s-a realizat si o frumoasa expozitie de lucrari ale copiilor ,dedicate Pastelui.
Au fost prezentate filme si fotografii realizate de-a lungul celor cinci zile petrecute in Lituania,avand posibilitatea sa discutam despre sistemul de invatamant special lituanian,despre metodele folosite in predare de catre cadrele didactice de acolo,despre conditiile materiale de care dispun partenerii din Lituania si am putut sa raspundem la toate intrebarile care ne-au fost puse legate de aceasta vizita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu